About Soulwoman

About Soulwoman

Soulwoman-blogster Viola Robbemondt was van 1989 tot en met 2004 als redacteur in dienst van Sanoma Uitgevers. Ze werkte voor diverse tijdschriften onder Eska Uitgevers en De Geillustreerde Pers. Sinds 2005 is zij actief als freelance schrijfster en redacteur. Meer info over haar (schrijf)werk vind je hier.

Content is King

De schrijfster – met een voorliefde voor persoonlijke interviews – werkte jarenlang o.a. op de redactie van Cosmopolitan en besloot begin 2005 te gaan freelancen. Vanwege een grote interesse in auto’s en mobiliteit richtte ze Carwoman op, een blog over auto’s en mensen uit de autoindustrie. Middels het weblog Soulwoman komen nu ook interessegebieden als gezondheid, psyche en spiritualiteit aan bod.

Op dit weblog wil Viola niet alleen haar eigen interesses delen  – met al dan niet eerder gepubliceerde artikelen – ook andere (ervarings) deskundingen M/V zijn welkom om over hun ervaringen met spiritualiteit, gezondheid en psyche te schrijven. Kopij is welkom op: violarobbemondt@gmail.com en zelfs bekende schrijvers als Lisette Thooft en Geert Kimpen gingen je al voor.  Wil je hier meer over weten of overleggen over een onderwerp? Mail dan vooral, vragen staat vrij.

Schrijfbedrijf

In het dagelijks leven schreef en schrijft Viola voor de meest uiteenlopende tijdschriften, kranten en sponsored magazines over de meest uiteenlopende lifestyle-onderwerpen. Een paar bekende namen zijn NRC Handelsblad, RED, Cosmopolitan, Watch Magazine, Autovisie en Mediazine. Ze woont in Schoorldam, houdt van lezen, sporten, paarden en paardrijden. Het strand is favoriet, net als haar twee katten en haar IJslandse paard. En haar auto, natuurlijk.
Meer info over haar schrijfbedrijf House of TXT vind je hier.

Enjoy!