Wil jij liefdevoller leven?

Teveel vanuit het hoofd leven. Dat is volgens mij de ziekte van deze tijd. Vaak kom ik mensen tegen die vastgeroest zitten in hun patronen. Ze vinden hun baan/relatie/leven niet (meer) leuk, maar durven ook geen stappen te ondernemen. Want ja… die hypotheek. En ja… men heeft wel drie keer per jaar die vakantie ‘nodig’. En oh… al die mooie spullen ‘moeten’ wel gekocht worden. En jee… wat zal de omgeving ervan zeggen? Ondertussen ontstaan zowel fysieke als mentale klachten, want ja… dat hart wil ook wat!

Pad van bewustzijn

Als coach, trainer en therapeut helpt Sacha Entius mensen die liefdevoller willen leven. Liefdevol naar zichzelf toe, welteverstaan, door keuzes vanuit het hart te maken. Waardoor je ook liefdevoller voor anderen kunt zijn. Sacha liep haar eigen pad van bewustzijn en daarom kan zij nu niet alleen als coach, trainer en therapeut, maar vooral ook als ervaringsdeskundige, de juiste snaar raken. En jou helpen om de regie over je eigen leven en de weg naar je hart te hervinden.

Tranen van geluk

Ter ondersteuning van haar mooie werk schreef ze het boek ‘Liefdevol Leven, leef het leven dat je echt wilt’. Hierin niet alleen inspirerende voorbeelden van drie vrouwen die het roer omgooiden, maar ook mooie handvatten in de vorm van vragenlijsten om tegenslagen om te buigen naar kracht.

Een mooie passage uit haar boek: “Tijdens het hardlopen voelde ik me boos en verdrietig tegelijk. Ik kon mijn tranen niet bedwingen en voelde ze rollen over mijn wangen. Terwijl ik een flink stuk doorrende, verdwenen mijn tranen. Van het ene op het andere moment maakte mijn verdriet ruimte voor liefde. Liefde voor mezelf. Op het moment dat ik dacht: ‘Ik ben er klaar mee, ik verdien beter’ voelde ik dat het tijd was om mijn geliefde los te laten en alle liefde aan  mezelf te geven. Ik kreeg weer tranen in mijn ogen, maar deze keer tranen van geluk. Ik voelde mijn hart kloppen en groter worden in mijn borstkas. Ik had het gevoel dat mijn hart op ontploffen stond, alsof ik verliefd was op mezelf. Bizar en heerlijk! Ik voelde me daarna enorm bevrijd en krachtig.”

 

Meer informatie vindt je op Sacha’s website.  Haar boek ‘Liefdevol leven’ is te koop via bol.com en kost 17,50

 

Tags: , , , , , , ,

No comments yet.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.