CBD Olie – Race Afgelast

CBD Olie – Race Afgelast

Als volbloed racepaarden die maar rondjes blijven galopperen en de finish nooit bereiken. Zodra de maan de zon kwam aflossen en de lichten uitgingen, begonnen deze vurige volbloeds aan een hijgerige, zweterige en vooral oneindige race in mijn brein. De titel? Kampioen Piekeren!  Paardjes met namen als: ‘Had ik maar Zus’, ‘Zou ik niet beter Zo’, ‘Waarom zei diegene Dat’ en ‘Waarom niet Zo’ denderden langs. Liefst in kronkellijnen en vergezeld van vervelende deuntjes met onzinnige teksten die ik via de radio had opgevangen. Van alles had ik al geprobeerd om de luidruchtige wedstrijd die mij uit de herstellende slaap hield af te lasten. Ik probeerde zelfs met de organisatoren te onderhandelen. ‘Morgen om 12:00 uur precies geef ik het startschot en dan mogen jullie een kwartier lang als een dolle racen’. Ze negeerden mijn aanbod. ’s Nachts van 03:15 tot 07:00 vond men kennelijk een veeel beter tijdstip om te starten.

Rustigere Mind

Het was tijd voor een andere aanpak. Het denken moest weer een goede vriend, maar wel een dienaar worden. Een dienaar die handig is bij het onthouden van namen en afspraken. Die me helpt om een koekjesrecept in de logische volgorde uit te voeren. En bij het rekenen tijdens het doen van de administratie. Ik moest weer denkende voeler worden, in plaats van voelende denker. ‘Ik denk dus ik ben’, moest ge-delete worden. En vervangen worden door ‘Ik ben’. Geleide meditaties van Mayana hielpen in het begin enorm. De uitgesleten racetrack raakte – zonder de denderende hoeven – weer begroeid en vruchtbaar. Ook vele bijeenkomsten onder de naam Satsang, gegeven door spirituele ‘meesters’ als Isaac Shapiro en Mooji openden deuren naar andere gewaarwordingen. En een veel rustigere mind.

Jointje roken?

Toch deed Dienaar Mind zich nog weleens voor als Master Mind. Opnieuw drong hij zich, vooral ’s nachts aan me op. En hoewel ik niet per se in middeltjes van buitenaf geloof, raakte ik na het lezen over CBD Olie geïnteresseerd. In een grijs verleden rookte ik weleens een jointje. Ik kon me dat zware, lome gevoel – alsof je op een vlotje op een kraakheldere oceaan dobbert – nog goed voor de geest halen. Ik kreeg destijds de meest geniale ideeën als ik er eentje had gerookt. Toch schreef ik jointjes na een poosje af als ‘been there, done that, got the T-Shirt’. Want behalve heerlijk slaperig, lacherig en helder van geest, werd ik er ook weleens kotsmisselijk en als verdoofd van. In een joint zit namelijk ook het stofje THC, waarvan je ‘stoned’ raakt. Ik kon dan letterlijk niet meer van de bank af komen. Het was alsof de zwaartekracht me naar beneden trok. Niet fijn om langdurig en bij wijze van slaapmiddeltje te gebruiken. In CBD (cannabidiol) zit echter geen THC. Waardoor je er dus niet stoned van raakt, maar wel van het ontspannen gevoel geniet. (Tekst gaat verder onder de foto).

Met CBD Olie naar dromenland

Ik begon met een paar druppels CBD Olie onder de tong, voor het slapengaan. En warempel, er kwamen wel paarden aan de start, maar hun aantallen waren drastisch verminderd. Hun motivatie en ambities ook. Want na een paar rondjes gingen ze over tot een drafje, om al gauw stappend over de finish te wandelen. Zodat de zoete slaap der onwetenden me vlotjes kon overvallen. Weerklonk er midden in de nacht dan toch opeens een startschot? Dan hielpen een paar druppels CBD Olie me alweer hop, op het paardje ‘Dat zien we morgen dan wel Weer’. En rustig over de denk-finish naar dromenland. Inmiddels ben ik vier maanden verder en ik slaap als een roos. Ik sla de druppels zelfs weleens over, gebruik ze lang niet meer dagelijks. Een paar weken gebruikte ik ze ook overdag. Heel relaxt allemaal. Tot ik mezelf een paar keer betrapte op gapen tijdens zakelijke gesprekken. Of op een heel loom gevoel tijdens het paardrijden. Wat ik overdroeg op het knollie waardoor we samen haast in trance door het bos banjerden. Relaxt is leuk, maar al teveel ‘dagdromen’ is ook weer niet helemaal de bedoeling.

De druppels van overdag laat ik nu in het flesje. Dit heerlijke ‘voedingssupplement’ bewaar ik voor als er spannende races te lopen zijn. En over knollies gesproken: hem geef ik momenteel ook dagelijks wat druppels van de RAW-variant. Het lijkt er namelijk op dat dit werkzaam is tegen zomereczeem. Wordt vervolgd…  Wil je meer weten over CBD Olie en wat het voor jou kan doen? Check dan deze site.

Tags: , , , , , , , , , , , ,

One Response to “CBD Olie – Race Afgelast”

  1. Viola26 juli 2018 at 12:16 #

    goed spul

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.