Wat is jouw gelukstemperatuur?

Wat is jouw gelukstemperatuur?

Het is weer zover. Buiten vriest het en je moet je bed uit om naar je werk te gaan. Maar in je huis is het zo koud! Je voeten lijken aan de vloer te vriezen zodra je ze buiten je bed steekt. Liever draai je nog even om tot het weer zomer is. Helaas is dat een luxe die de meesten van ons zich niet kunnen veroorloven. De verwarming de hele nacht aan te laten staan is ook geen optie. Als je tenminste geen energierekening wilt om van te huilen. Hoe zorg je ervoor dat je altijd de temperatuur in huis hebt die jouw geluksgevoel optimaliseert? Technologie biedt uitkomst!

Technologie voor geluk

Uit recent onderzoek blijkt dat 22 graden de ultieme temperatuur voor menselijk geluk is. Dat verschilt per individu natuurlijk een beetje. Zo hebben vrouwen het over het algemeen wat kouder dan mannen. Maar gemiddeld genomen voelen we ons hier het prettigst bij. Je huis is natuurlijk de plek waar je – zeker in de winter – het meeste bent. Dus is het essentieel voor ons gevoel van welbevinden dat we onze huizen op een adequate manier verwarmen. Vergeet sjaals, mutsen, strooizout en winterhanden! Richt je in plaats daarvan op het instellen van de gelukstemperatuur van je huis. Pak aan, die winterdepressie!

Photo by Shari Thomas

Futuristisch huis

“Een comfortabel huis bereik je niet door de verwarming telkens omhoog te draaien – al was het maar omdat je het op je rekening terugziet,” zegt Lionel Guicherd-Callin van Nest. Dit bedrijf richt zich op simpele, mooie en aansprekende hardware, software en services. Zij vonden de zogeheten Nest Learning Thermostat en de Nest Energy Services uit. Die jou niet alleen helpen aan een comfortabel huis, maar ook bij het verlagen van je energieverbruik! Slimme technologie zorgt voor een huis dat ‘meedenkt’. Zonder dat je een vinger hoeft uit te steken, past het de temperatuur aan naar comfortabel. Zonder hoge rekeningen. Het huis onthoudt je ritme en reageert op je dagelijkse patronen. Daardoor is het niet voortdurend 22 graden, maar altijd de temperatuur waarbij jij je prettig voelt. Zodra je het huis verlaat, past de temperatuur zich weer aan. Zo heb je een huis dat jou blij maakt én op het geld let.”

Over Nest

Het is de missie van Nest om een ​​doordacht huis te realiseren. Een huis dat zorg draagt voor de mensen die er wonen en de wereld waarin ze leven. De Nest Learning Thermostat™ en de Nest Energy Services bieden comfort in huis. En helpen bovendien energieverbruik te verminderen. De Nest Protect™ rook- en koolmonoxidemelder helpt het in huis veilig te houden. De Nest Safety Rewards laten je geld besparen bij deelnemende verzekeringsmaatschappijen. Het Nest Secure™ alarmsysteem, de Nest Cam™ beveiligingscamera’s en Nest Hello™ videodeurbel helpen een oogje in het zeil houden – overal vandaan.

Nest-producten worden verkocht in achttien landen en zijn in bijna ieder land ter wereld te installeren. De Nest Learning Thermostat heeft tot nu toe bijgedragen aan besparing van zo’n 15 miljard kWh aan energie. Via het Works with Nest-programma kunnen producten van derden veilig verbinding maken met Nest-apparaten. Zodat huishoudens veiliger, energiezuiniger en bewuster worden. Meer dan 30.000 Nest Professionals over de hele wereld helpen met installatie van Nest-producten.

Meer info? Check deze site

Tags: , , , , , , , , ,

No comments yet.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.