Zo word jij een liefdesmagneet

Zo word jij een liefdesmagneet

Iedereen wil graag geliefd zijn en speciaal gevonden worden. Ben je single? Dan is dit het moment om aan je magnetische eigenschappen te werken. Zodat je als vanzelf die droompartner aantrekt!   

Magnetische eigenschap 1: Wees authentiek
Van nature voelen we ons aangetrokken tot mensen die ‘zichzelf zijn’. Die niets speciaals doen of laten om indruk te maken, of om erbij te horen. Een partner vinden die echt bij jou past, doe je door de opsmuk achterwege te laten. Schoonheid dooft uit, spullen verouderen, maar jouw essentie blijft. Laat potentiële partners dus niet alleen maar zien dat je goed getraind hebt, maar laat vooral je binnenkant zien. Je bent meer dan een mooi opgemaakt gezicht, of een mooie auto. Wat draag je uit? Wat gaat er in je om? Wat voel je? Wat denk je, écht? Laat het zien, ook als jij het misschien minder mooi vindt. Het maakt je écht! Het single-schap is bij uitstek een periode waarin je je kunt afvragen of je jezelf een leuk mens vindt. Zou jij graag met jou omgaan? Vind jij je eigen gezelschap fijn? Focus dus vooral op je mooie kanten, maar ken wel je eigen beperkingen en minpunten. Accepteer je die laatste als deel van jezelf, dan is de kans groot dat je ze ook van je droompartner accepteert. En daarmee vergroot je je magnetische eigenschappen.

Magnetische eigenschap 2: Cultiveer je passie
Wat wil je doen in het leven? Waar wil je het verschil maken? Iedereen voelt zich aangetrokken door mensen die helemaal in iets opgaan. En die anderen helpen en bijstaan. Daarom houden veel vrouwen van mannen in uniform: zij stralen uit dat ze bereid zijn om te zweten voor een goede zaak. En voor de liefde van hun leven! Aantrekkelijke mensen hebben dus een duidelijke focus. Is het een geliefde hobby, werk, een eigen zaak waarin je helemaal opgaat? Super momenten voor het vinden van een droompartner, want als je doet wat je echt leuk vindt, kom je in aanraking met mensen met dezelfde passies. En met een man/vrouw die op jou focust en helemaal voor jou gaat!

Magnetische eigenschap 3: Werk aan je lifestyle
Dit klinkt misschien vreemd in een blog over het vinden van je droompartner. Toch is het volkomen logisch. Er een gezonde lifestyle op na houden, laat namelijk zien dat je om jezelf geeft. Je laat ermee zien dat je je leven mooier wilt maken, dat je kwaliteit van leven nastreeft. Denk dus bij alles wat je doet na of het je leven mooier zal maken, of niet. Doe dit niet alleen met eten en bewegen, maar ook met de informatie die je tot je neemt. Wil je alles en iedereen wel binnen laten? Consumeer niet alles! Vraag je bijvoorbeeld ook eens af of die oude vriendenkring nog wel bij je past? Inspireren sommige mensen nog wel? Of ben je vooral moe als je tijd met diegene doorbrengt? Afscheid nemen betekent dat er meer ruimte is voor nieuwe mensen. Door op deze manier goed voor jezelf te zorgen, laat je zien dat je van jezelf houdt. En dus ook dat je het vermogen hebt om van een ander te houden. En dat is relatiemagnetisme to the max!

Dit artikel verscheen eerder op Smipe

 

No comments yet.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.