Vera Helleman in Club Lite, mis het niet!

Vera Helleman in Club Lite, mis het niet!
Een tijdje geleden interviewde ik Vera Helleman. De tekst lees je hier. Op zaterdagavond 12 december zal zij Club Lite in Amsterdam-West vereren met een bezoek, tijdens de maandelijkse clubavond ‘Nataraj’. Ze zal daar een ’talk’ verzorgen in het kader van de ‘Nataraj Freedom Talks’, die bekend staan als de TED Talks van de spiritualiteit.

vera helleman-1

De bezoekers mogen haar hun diepste zielsvragen stellen. Op een speelse, inspirerende en soms ook confronterende manier zal ze alle vragen even liefdevol beantwoorden. En altijd glashelder. Er is bij Vera geen zweverige orakeltaal bij. Daarna

gaan de stoelen aan de kant, de schoenen uit en kan er de hele avond lekker gedanst worden op je blote voeten op de beats van DJ Shanto en VJ Zanne & Friends.

vera helleman-2

Voor wie is dit event?
Deze laagdrempelige en hartverwarmende bijeenkomst is voor iedereen die zich niet langer wil laten leiden door het ego dat continu zijn veiligheid en zekerheid wil waarborgen. Het is voor al die dappere mensen die naar hun hart durven te luisteren en een ’JA’ voelen naar volledig leven vanuit hun natuurlijk staat-van-zijn en moeiteloos en vrij zichZelf willen zijn.

Meer informatie over Vera Helleman kan je vinden op haar site hier.
En meer informatie over het event Nataraj – Freedom Talks kun je vinden op de site van Club Lite

Tags: , , , , , ,

No comments yet.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.