Homeopathie – Praktijk ‘Aandacht’

Homeopathie – Praktijk ‘Aandacht’ Al een paar jaar heb ik enorm baat bij de homeopathiebehandelingen die Jolanda Kalkoven-Korthof me geeft. In veel gevallen worden ze (gedeeltelijk) vergoed door verzekeraars, dus ook de reguliere geneeskunde geeft (niet openlijk, maar toch) toe dat deze eeuwenoude therapie echt wel werkt. In dit filmpje legt Jolanda uit wat homeopathie is en wat het voor jou kan doen. Enjoy!

Tags: , , , , ,

2 Responses to “Homeopathie – Praktijk ‘Aandacht’”

  1. Riny Weistra15 oktober 2015 at 22:13 #

    Het werkt, en er is heel veel bewijs. Hier nog een paar hele goede filmpjes: http://www.infowebweistra.eu/zelfzorgmiddelen.htm#Celbiologen

  2. Janneke25 oktober 2015 at 19:10 #

    Als je als proefpersoon aan medische onderzoeken meedoet staat er soms bij dat je oa geen homeopathische middelen mag gebruiken gedurende het onderzoek. Ze kunnen wel beweren dat het niet werkt maar ondertussen denken ze dat het mogelijk toch invloed kan hebben.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.