Chinese Horoscoop 2015 – De Haan

De komende twaalf dagen lees je hier je Chinese Horoscoop voor 2015, iedere dag komt een ander teken aan bod. Wil je weten welk teken je in de Chinese astrologie bent, kijk dan hier.

De uitbundige Haan – ©House of TXT

Liefde: Onder al die stoerigheid ben je een trouw type en je lief kan altijd op je steun rekenen. Dit jaar overvalt de onzekerheid je soms en heb je zelf wat extra knuffels en bemoedigende woorden nodig. Hij wil alles voor je doen, maar kan geen gedachtelezen. Vraag er dus om, op een lieve manier. Kwetsbaarheid kan je grootste kracht worden. Ben je vrijgezel, dan stort je je enthousiast op de datingmarkt: je wist niet dat er zoveel leuke mannen rondliepen! Vooral sportieve types zijn favoriet en in de sportschool vraagt die leukerd om een date. Of het een blijvertje is?

haan

Werk & Geld: Wees eerlijk: daagt je werk je niet meer uit? Zit je in een sleur? Kijk dan eens rond naar wat anders. Dat kan dit jaar verrassende resultaten opleveren, menige haan switcht in een geitenjaar drastisch van carrière. Door ander werk slijp je je persoonlijke vaardigheden scherp en dat heeft zelfs zijn weerslag op je privéleven. Of je er financieel op vooruit gaat is wel de vraag. Maar is dat erg als je het giga naar je zin hebt?

Sociaal: Echte vrienden kennen jouw neiging om alles er maar uit te flappen. Neem dit jaar maar een pak pleisters mee naar feestjes waar men jou niet goed kent. En plak er een op je snavel! Door niet meteen je mening te ventileren, geef je anderen het toneel en zal men uiteindelijk vanzelf nieuwsgierig vragen om je respons. Je merkt al gauw dat dit veel harmonieuzer voelt. In die ontspannen sfeer kun je ook meer genieten van alle feestjes. En: je roemruchte grapjes krijgen meer bijval.

Gezondheid: Harmonie is het sleutelwoord voor jou dit jaar. Daarom is het, ook als het op lijf en leden aankomt, zaak om balans tussen geest, ziel en lichaam te bewaken. Zweverig? Valt mee als je bijvoorbeeld keihard trainen afwisselt met relaxte wandelingen in de natuur en bezoekjes aan wellness-instituten en schoonheidsspecialistes. Je wordt er helemaal zen van.

Tags: , , , , , , , , ,

No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.