Chinese Horoscoop 2015 – De Aap

De komende twaalf dagen lees je hier je Chinese Horoscoop voor 2015, iedere dag komt een ander teken aan bod. Wil je weten welk teken je in de Chinese astrologie bent, kijk dan hier.

De amusante Aap – ©House of TXT

Liefde: In contact met je partner broeit er soms iets onderhuids. Jij voelt dat feilloos aan, dus vertel vooral precies wat je voelt en geef hem ruimte om dat ook te doen. Op die manier blijven er geen onuitgesproken kwesties hangen. Jullie maken verhuisplannen en de gedachte aan gezinsuitbreiding bezorgt je vlinders. Een zwangerschap is niet uitgesloten! Heb je al kids, dan word je betrokken bij schoolzaken. Men wil je mening horen, en dat gaat niet alleen maar over schoolreisjes. Vrijgezelle aapdames genieten van veel aandacht, maar zijn kieskeurig. Terecht, want je hebt veel te bieden en dat moet wel gematcht worden.

Aap

Werk & Geld: Gaf het paardenjaar je weinig adempauze, dit jaar krijg je de kans om meer te doen met je specifieke talenten. Zoek je ander werk, maak dat dan vooral bekend bij aansprekende bedrijven. Belangrijk is dat ze een product of dienst op de markt brengen waar jij pal achter kunt staan. Eenmaal op sollicitatiegesprek maak je indruk en is de kans op succes groot. Vaste baan of succesvol als zelfstandige? Stel grote aankopen toch nog even uit tot je meer zekerheid en/of spaarsaldo hebt.

Sociaal: Kleine meningsverschillen en achteloos gemaakte opmerkingen dreigen te escaleren dit jaar. Je krijgt te maken met wat teleurstellingen op vriendschappelijk gebied en je diplomatieke vaardigheden worden op de proef gesteld. Met jouw charmante aard en gevoel voor humor weet je de sfeer gelukkig snel op te fleuren. Dit jaar zijn er ook veel uitjes en mensen die je creativiteit prikkelen. Je pakt een nieuwe hobby op die je behalve veel lol ook een inspirerende vriendschap oplevert.

Gezondheid: Heb je je conditie wat laten verslonzen, nu maak je er werk van. Alleen al door vaker de fiets en de trap te pakken, maak je een groot verschil. Check ook je dieet, soms zijn kwaaltjes heel gemakkelijk te voorkomen door sommige dingen juist wel en andere juist niet te eten of drinken. In drukke periodes is het ook goed om te genieten van massages. Vooral de Ayurvedische – met lekker veel warme olie – zijn geschikt voor jou.

Tags: , , , , , , , ,

No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.