Chinese Horoscoop 2015 – De Geit

De komende twaalf dagen lees je hier je Chinese Horoscoop voor 2015, iedere dag komt een ander teken aan bod. Wil je weten welk teken je in de Chinese astrologie bent, kijk dan hier.

De artistieke Geit – ©House of TXT

Liefde: Je vlamt in je eigen jaar! Singles leren iemand kennen op wie ze smoor worden, en het is – eindelijk – volkomen wederzijds. De knapperd adoreert je en weet je zowel binnen als buiten de slaapkamer te boeien. Bestaande relaties worden serieuzer en je denkt, hoewel je een nogal zelfstandig type bent, zelfs aan samenwonen of trouwen. Al die hart-energie stop je, behalve in de liefde, graag in je huis en geeft het een metamorfose. Vooral in je slaap- en woonkamer ruim je kleding en oude spullen op waardoor plaats ontstaat voor nieuwe energie. Die van hem, bijvoorbeeld.

geit

Werk & Geld: Was je de afgelopen jaren snel afgeleidt op het werk, nu kun je je beter concentreren waardoor je creatiever wordt. Werkzoekende geiten zien hun geduld beloond: in april, juli, augustus of november komen er leuke klussen op je pad, nota bene tijdens het beoefenen van een geliefde hobby. Het type workaholic ben je niet, het woord ‘verantwoording’ geeft je kippenvel. Toch heb jij altijd mazzeltjes als het om geld gaat. Wees wel wat gedisciplineerder bij het uitgeven van je euro’s, maak spaarpotjes. Voor als de wasmachine het begeeft.

Sociaal: Het jaar staat in het teken van ‘samenzijn’ en vrienden spreken graag met je af. Je combineert het nuttige met het aangename door hen ook een verfkwast in hun handen te duwen. Om hen daarna op zelfgemaakte sushi te trakteren. Heb je vorig jaar afscheid moeten nemen van mensen die niet meer bij je passen, dit jaar komt er iemand in je leven die op een heel positieve manier een grote invloed op je doen en laten zal hebben.

Gezondheid: Bij al dat klussen schiet het maken van gezonde maaltijden er wel eens bij in. Wil je in vorm blijven, dan blijf je toch gevarieerd en gezond eten. Vooral groenvoer in de vorm van salades en groene groenten zijn belangrijk voor je. Verleng ook je abo bij de sportschool en ga! Anders liggen allerlei rotkwaaltjes op de loer. Bovendien scoor je al zwetend heel wat bewonderende blikken.

Tags: , , , , , , ,

No comments yet.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.