Chinese Horoscoop 2015 – Het Paard

Chinese Horoscoop 2015. Het Paard. De komende twaalf dagen lees je hier je Chinese Horoscoop voor 2015, iedere dag komt een ander teken aan bod. Wil je weten welk teken je in de Chinese astrologie bent, kijk dan hier.

Het eigenzinnige Paard – ©House of TXT

Liefde: Hoewel je gek bent op je partner, stel je je in je rela vaak erg onafhankelijk op. Dit jaar ontstaat daardoor waarschijnlijk meer afstand tussen jou en je lief. Wil je niet! Aandacht geven is een mooi cadeau, dus maak vooral tijd voor hem. Kook zijn lievelingskostje of ga met z’n tweeën uit eten om intiem bij te kletsen. Ook voor single merries geldt: aandacht is de sleutel tot succes in de liefde. Uiteraard moet het wel wederzijds zijn. Laat die bevallige hengst dus ook zijn best doen voor je. Hij is er stoer genoeg voor.

paard

Werk & Geld: In je eigen jaar was je doortastend genoeg om beter met anderen samen te werken en vaker te overleggen. Het was zelfs jouw sleutel naar nog grotere successen. Na al die drukte kun je nu wat rustiger ademen en je weer meer richten op jezelf en op de projecten die al langer op je verlanglijstje stonden. Je komt in ieder geval vooruit dit jaar en zult zeker opvallen. Maart april juli en september zijn er mogelijkheden in de leidinggevende sfeer, zakenreizen en/of je begint een bijzondere, eigen zaak waarmee je de pers kunt halen.

Sociaal: Augustus en september zijn super maanden voor die droomreis, vooral als je die maakt met een bevriend stel of vriendengroepje. Dit jaar is de kans ook groot dat je je hobby – of je werk – combineert met een reis, iets in de sport- of de muzieksfeer. De marathon van New York lopen staat in ieder geval nog steeds op je bucket-list. Dit jaar zet je er hoog op in.

Gezondheid: Jij hoeft niet wekelijks met een trainer aan de slag, maar wat persoonlijke tips van een prof kunnen je scherper op de goede weg zetten. Laat die drive-through van de Mac vooral links liggen en neem liever een handvol noten en wat fruit als tussendoortje. Bij kleine kwalen heeft jouw gevoelige lijf baat bij de klassieke homeopathie. Je geneest snel en krijgt meer energie. Dat kun je in dit levenslustige jaar wel gebruiken.

Tags: , , , , , , ,

No comments yet.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.