Chinese Horoscoop 2015 – De Slang

De komende twaalf dagen lees je hier je Chinese Horoscoop voor 2015, iedere dag komt een ander teken aan bod. Wil je weten welk teken je in de Chinese astrologie bent, kijk dan hier.

De betoverende Slang – ©House of TXT

Liefde: Je lover kent je door en door en dat geeft een veilig gevoel. Dit jaar bemerk je tot je eigen verbazing dat er een frisse wind door je relatie waait. Dit gebeurt vooral als je je meer laat gaan, niet alles probeert te organiseren en wat spontaner bent. Je vriend(in) valt bijna om van verbazing: he likes! Vrijgezellige slangen hebben nooit over aandacht te klagen. Je hebt die speciale blik die de andere sekse letterlijk kan betoveren. Dit jaar sta je open voor vastigheid, grote kans dat je settelt met Mr. of Mrs. Right. Wij horen baby-gepruttel!

slang

Werk & Geld: Je hebt behoorlijke expertise en reputatie opgebouwd en dat maakt je veelgevraagd. In maart, juni, september en november komen er bovendien kansen voor je in een bedrijfstak die aansluit bij de jouwe. Houd je oren en ogen open en denk niet te lang na over projecten waarvan je meteen aangename kriebels krijgt. Oud-collega’s en headhunters blijken een grote hulp voor werkzoekende sissers. Hoe meer mensen weten wat je kunt, hoe groter de kans dat je voor een mooie positie wordt gevraagd.

Sociaal: Je bent een typisch geval van stille wateren en diepe gronden en omdat je je privacy op prijs stelt, zoek je je vrienden zorgvuldig uit. Dit jaar kan het helpen je wat opener op te stellen. Je komt er dan achter dat veel mensen met dezelfde dingen zitten en dezelfde ideeën hebben. Dat saamhorigheidsgevoel maakt dat je je aan alle kanten gesteund voelt. Schuif jezelf dus op je eigen integere manier wat meer naar voren, koekeloer niet alleen op LinkedIn en Facebook, maar maak liever persoonlijk contact. Naar netwerkborrels ga je met een collega of vriendin, dan is het minder eng.

Gezondheid: Een borrel maakt je losser, maar overdrijf het niet. Een beetje extra zorg kan veel verschil maken in hoe je je voelt. Zorg dat de intake en de output in evenwicht zijn door matig te eten en regelmatig te sporten. Yoga of pilates is een aanrader voor jou, het stimuleert je aangeboren lenigheid.

Tags: , , , , , , , ,

No comments yet.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.