Chinese Horoscoop 2015 – De Draak

De komende twaalf dagen lees je hier je Chinese Horoscoop voor 2015, iedere dag komt een ander teken aan bod. Wil je weten welk teken je in de Chinese astrologie bent, kijk dan hier.

De veelzijdige Draak – ©House of TXT

Liefde: Of je nu al een ring om je vinger hebt of niet, sluit je niet af voor nieuwe vriendschappen met de andere sekse. Iemand die je toevallig ontmoet kan namelijk heel belangrijk voor je worden dit jaar. Het onderwerp vriendschap speelt ook in je relatie, want jij en je lover worden steeds meer ‘maatjes’. Dat is gezellig, maar maakt ook dat het knallende liefdesvuurwerk van het begin is veranderd in een stokje sterretjes. Doe meer dingen apart zodat je elkaar ’s avonds iets te vertellen hebt.

draak

Werk & Geld: Je krijgt dit jaar veel kansen om professioneel vooruit te komen. Er is wel een ‘maar’, want je moet je onafhankelijke neigingen indammen en meer luisteren naar anderen en samenwerken. Neem daarbij het advies van een oudere collega ter harte, hij of zij kent de kneepjes van het vak en geeft het graag aan je door. Vooral het onderwerp gezondheid heeft je interesse. Je verdiept je misschien al hobbymatig in gezond eten, dit jaar krijg je de kans om er meer mee te doen. En te verdienen!

Sociaal: Draakjes met een artistieke inslag zijn populair dit jaar. Je bedenkt en organiseert van alles en mensen komen graag met je praten over hun nieuwe projecten waarin jij een rol kunt spelen. Plan je agenda echter niet te vol, want creativiteit heeft tijd en ruimte nodig om te kunnen vonken. Eind maart, april, augustus en december zijn goede maanden om je agenda te vullen met luchtige sociale uitjes met familie en vrienden. Niets moet, alles mag.

Gezondheid: Er regelmatig op uit trekken doet je goed, dus bouw dit jaar zeker wat korte stedentrips in je agenda. De spontaniteit van last-minute aanbiedingen doen je bloed ruisen, dus stap gewoon naar het reisbureau of vliegveld en boek een ticket naar een plek waar je nog nooit bent geweest. Daarnaast is balans belangrijk en daarom is het goed als je weg zijn afwisselt met thuis-tijd. Lekker in huis rommelen, relaxt uit eten en samen zijn met vrienden werkt goed voor hart en ziel.

Tags: , , , , , , , , ,

No comments yet.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.