Chinese Horoscoop 2015 – Het Konijn

De komende twaalf dagen lees je hier je Chinese Horoscoop voor 2015, iedere dag komt een ander teken aan bod. Wil je weten welk teken je in de Chinese astrologie bent, kijk dan hier.

Het stijlvolle Konijn – ©House of TXT

Liefde: Samen met je lief geef je jullie huis een grondige beurt. Er is achterstallig onderhoud en als je eenmaal bezig bent, ga je door tot alles pico bello is. Met jouw aangeboren gevoel voor stijl weet je met weinig geld allerlei kamers een warme sfeer te geven. Een ex die je lang niet hebt gezien App’t om je uit te vragen. Je voelt je gevleid en hebt nog steeds een zwak voor hem. Bedenk voordat je ‘ja’ zegt eerst waarom het ook alweer uit ging en of dit misschien slechts een booty-call is.

konijn

Werk & Geld: Snel reageren is belangrijk als je op zoek bent naar een nieuwe baan. Netwerken ook. Praat dus vooral over je wensen en plannen zodat mensen eerder aan je denken als er een leuke baan te vergeven is. Je sociale vaardigheden komen je goed van pas dit jaar, je krijgt er taken bij en de kans is groot dat je leiding gaat geven. Probeer daarbij wel fair te blijven naar de andere medewerkers, jij houdt ook niet van een bazige baas toch?

Sociaal: Gezelligheid is troef in dit geitenjaar en je spreekt vaak af met vrienden en vriendinnen. Als er al onenigheid ontstaat, dan komt het vooral omdat je te snel conclusies trekt of uitgaat van aannames. Stel vragen als iets niet helemaal duidelijk is en blijf luisteren, daar ben je echt goed in. In het laatste kwartaal van het jaar is er goed nieuws. Tien tegen een en het heeft te maken met een zwangerschap, bij jezelf of iemand uit je naaste familie. Je organiseert een babyshower met alles erop en eraan. Worden het roze of blauwe strikjes?

Gezondheid: Je leeft erg met anderen mee en dat heeft soms zijn weerslag op je energiepeil. Vermijd mensen van wie je moe wordt, die constant met dezelfde problemen bij je komen en niets zelf op lijken te willen lossen. Meer energie krijg je van vrolijkheid en optimisme. Concentreer je op diegenen die je plannen en ideeën steunen, zowel privé als op je werk.

Tags: , , , , , , , ,

No comments yet.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.