Zeilcruise ultieme ontspanning

scic1Bij dit grijze weer verlangt menigeen naar de zon op het lijf. De Nederlandse Loes Douze is al jaren gepassioneerd reis-onderneemster. Onder de naam SCIC Sailing heeft zij een prachtige vloot klassieke zeilschepen in Turkije waarop je geweldig vakantie kunt vieren. Ik ging al twee keer mee, en kwam als herboren terug. Een paar weetjes: *Op alle schepen zijn hutten met tweepersoonsbedden en tevens hutten met twee 1-persoonsbedden, en er is airco in alle hutten. *Vegetarisch, een notenallergie, glutenvrij, de chefs houden rekening met je dieetwensen. * Er wordt weinig op de motor gevaren, je zeilt zoveel mogelijk en wil je helpen dan mag dat. *Behalve de Turkse, doen de schepen ook regelmatig de Griekse havens aan. *De aankomst- /vertrekhavens zijn: Bodrum, Marmaris, Göcek, Kos of Rhodos. * Op alle Scic schepen is Wi-Fi aanwezig.

scic3

Deze ScicSailing themareizen zijn dit jaar op komst:
-Baked by Isabelle komt 16 mei speciaal een weekje aan boord om je alle technieken voor een perfecte taartdecoratie te leren! Een heerlijke, zoete cursus waarbij van alles wat taartdecoratie betreft aan bod komt met een 1 op 1 begeleiding van de enthousiaste taartmaakster.

scic4
-Reisjournalist Harri Theirlynck, voormalig hoofdredacteur van onder meer de tijdschriften REIZEN Magazine en de Kampioen (ANWB) geeft in de week van 30 mei aan boord een cursus reisverhalen schrijven.

scic2

-Yoga is een geweldige activiteit om te ontspannen en op het dek van een schip of op een mooi strand geeft het een extra dimensie. Antje Hepkema, ervaren en gediplomeerd yoga docent, begeleidt je op deze bijzondere zeilcruise, vertrek 23 mei.

scic0

-Kunstschilder Guus van Lingen geeft in de zomer schilderlessen op zijn landgoed in Normandië, maar 3 oktober maakt hij een weekje vrij om je tijdens de zeilcruise de diverse
technieken bij te brengen.

Voor meer info kijk je hier of bel je met het Scic-team 06-29063180.

Tags: , , , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.