Chinese Horoscoop 2015 – De Tijger

De komende twaalf dagen lees je hier je Chinese Horoscoop voor 2015, iedere dag komt een ander teken aan bod. Wil je weten welk teken je in de Chinese astrologie bent, kijk dan hier.

De rebelse Tijger – ©House of TXT

Liefde: Schoot Cupido vorig jaar steeds mis, dit jaar is het ‘nieuwe ronde, nieuwe kansen’. Vooral tijdens het beoefenen van nieuwe hobby’s of een nieuwe werkkring kom je hem/haar op het spoor. Het object van je affectie valt vooral voor je enthousiasme en vurige aard, jij voor die wijze, geheimzinnige uitstraling. Heb je al langer een relatie, maak dan vooral tijd voor elkaar vrij en blijf dingen die je diep van binnen bezighouden bespreken. Er is grote kans dat je langs elkaar heen leeft als je dit niet doet. Heb je hyperactieve kinderen, ga dan vaker met ze schilderen, boetseren of houtbewerken. Ze worden rustig als ze creatief kunnen zijn met hun handen.

tijger

Werk & Geld: Je komt vaak met verrassende oplossingen voor moeilijke vraagstukken op je werk en dat wordt gewaardeerd. Toch ben je snel afgeleid en dus is het zaak om in dit grillige geitjaar te blijven concentreren en gedisciplineerd blijven. Laat je niet afleiden door 1001 hersenspinsels, maak desnoods lijstjes en maak eerst een ding af voordat je aan iets nieuws begint. Ben je zelfstandig, leer dan de social media op een leuke(re) manier te gebruiken voor zelfpromotie.

Sociaal: Hoewel je altijd wel hartelijk bent, is het dit jaar zaak om vaker rekening te houden met anderen en hun mening. Je bent geneigd om nogal je eigen gang te gaan en dat kan voor misverstanden en spanningen met vrienden en geliefden zorgen. Houd dus altijd ruggespraak voordat je grote beslissingen neemt. Maart, april, juli en augustus zijn supergezellige maanden met veel nieuwe contacten. Geniet, maar let wel op je alcoholintake.

Gezondheid: Flexibel blijven is belangrijk. Niet alleen in je mind, maar ook fysiek. Je kattenlijf vaart wel bij lenigheid en dus is het zaak om je spieren te verlengen. Zet sportiefs dat je spieren verkort op een lager pitje en schrijf je bijvoorbeeld in voor een wekelijkse yogales zodat je soepel in lichaam en geest blijft. Check ook je dieet. Groene smoothies drinken maakt meer groente eten makkelijker.

Tags: , , , , , , ,

No comments yet.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.