Chinese Horoscoop 2015 – De Os

De komende twaalf dagen lees je hier je Chinese Horoscoop voor 2015, iedere dag komt een ander teken aan bod. Wil je weten welk teken je in de Chinese astrologie bent, kijk dan hier.

De onvermoeibare Os – ©House of TXT

 

Liefde: Ossen op liefdespad gaan niet over een nacht ijs. Hoewel dit veranderlijke jaar je vaak een opgejaagd gevoel geeft, is het goed om bij je eigen principes te blijven. Ben je blij met je lover, blijf dan vooral met hem/haar praten en overleggen. Gebonden of niet: vrolijk wordt je van reisplannen, want hoewel je graag vaker naar dezelfde vertrouwde stek gaat, prikkelen nu ook andere bestemmingen je zinnen. Kaapstad is een grote trekker! Voor een romantische date kies je natuurlijk voor Rome.

Os

Werk & Geld: Je lonkt al een tijdlang naar iets dat je veel geld gaat kosten. Maak een lijstje van de voors- en tegens en luister vervolgens over een langere periode naar je gevoel. Van september tot eind november krijg je nieuwe carrièrekansen, maar omdat het gaat om heel ander werk dan je nu doet, herken je ze misschien niet direct. Soms gaat het om een tijdelijke- of bijbaan, maar het kan ook zijn dat je een complete carrièreswitch maakt. In ieder geval zit er schot in en jij barst van de zin.

Sociaal: Hoewel je geniet van afspraken met vrienden, men je graag uitnodigt voor allerlei feestjes en mensen je regelmatig om je – onnavolgbare – ongezouten mening vragen, ben je wel erg uithuizig in dit Geitjaar. Soms loopt je hoofd over en word je een beetje sikkeneurig. Blijf daarom praten met degenen van wie je het meest houdt want zij geven je altijd weer dat warme thuisgevoel. Een heel weekend de gordijnen dicht, kaarsjes aan en lekker smikkelen voor de open haard en je onrust trekt snel weg.

Gezondheid: Gun jezelf dit jaar vooral tijd om te genieten van de vruchten van eerdere inspanningen. Rommelen in en rond je eigen huis geeft je rust. Ook relaxt contact met mensen die je al heel lang kent werken als een warm bad op je geest. Probeer je minder druk te maken om wat anderen zeggen en doen. Je kunt je mening wel geven, maar uiteindelijk beslist iedereen zelf. Concentreer je meer op wat jij wilt. Zomaar een uur uit het raam ‘mediteren’ en je bent weer helder.

Tags: , , , , , , , ,

No comments yet.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.