Chinese Horoscoop 2015 – De Rat

De komende twaalf dagen lees je hier je Chinese Horoscoop voor 2015, iedere dag komt een ander teken aan bod. Wil je weten welk teken je in de Chinese astrologie bent, kijk dan hier.

De pientere Rat – ©House of TXT

Liefde: De sterren staan super voor alleengaande ratten of ratjes die in het afgelopen jaar hartzeer hadden. Een toevallige ontmoeting in mei, juni, augustus of september kan je leven totaal op z’n kop zetten. Zet je voelhoorns daarom niet alleen tijdens feestjes op scherp, maar ook tijdens het shoppen, werken of sporten. En klets, ook als je verlegen bent, gewoon met die leukerd. Hij vind je blos onweerstaanbaar. Heb je al langer een relatie, dan worden jullie (nog) closer naarmate je meer samen onderneemt. Investeren in een vaste, flexibele oppas voor je kinderen is hierbij handig.

rat

Werk & Geld: Na een lastig jaar komen er in maart, april, augustus en oktober nieuwe kansen op je pad. Via via hoor je over die droombaan-vacature, je krijgt promotie of je start eindelijk je eigen bedrijf op. Alles wat met communicatie en nieuwe ideeën te maken heeft is hierbij belangrijk. Je hebt het namelijk in je om pionier te zijn en van je hobby je werk te maken. Er zal meer geld binnenstromen, maar bewaar wel dat appeltje voor de dorst.

Sociaal: Spanningen die in het Paardjaar heersten, los je in dit Geitjaar gemakkelijk op. Je doet het door vaker samenzijn met je geliefde en door de tijd te nemen om open naar je dierbaren – ook je kinderen als die er zijn – te luisteren en niet meteen met je mening of oordeel te komen. Samen met een vriendengroepje iets constructiefs doen: een huis opknappen, kookles volgen en elkaar door moeilijke situaties heen ‘coachen’ doet wonderen voor jouw humeur.

Gezondheid: Je bent vaak wat gespannen en je smartphone pingelt onafgebroken. Dat maakt je onrustig en het is zaak hier de komende tijd bewuster mee om te gaan. Juist door die drukke levensstijl heb je een gezond lichaam & geest nodig. Ontspan je dit jaar daarom regelmatiger, bijvoorbeeld door wekelijks naar de sauna te gaan. Als je daarnaast ook nog vaker sport en op je eten let, kan jouw jaar niet meer stuk.

Tags: , , , , , , , ,

No comments yet.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.