Chinese Horoscoop 2015 – Het Varken

De komende twaalf dagen lees je hier je Chinese Horoscoop voor 2015, iedere dag komt een ander teken aan bod. Wil je weten welk teken je in de Chinese astrologie bent, kijk dan hier.

Het charmante Varken – ©House of TXT

Liefde: Voelde je vorig jaar al vlinders, dan waren die vrij vlug uitgefladderd. Dit jaar krijg je nieuwe knuffelkansen en vooral mei, juni, augustus en september staan bol van de flirts. ‘Samen’ is jouw motto dit jaar en je verschijnt dan ook met diverse dates aan je zijde op allerlei evenementen. Ga je vaker voor kwaliteit dan kwantiteit, dan schiet Cupido sneller in de roos. Gehuwde en samenwonende varkens maken het thuis extreem gezellig en je bakt lekkers met kids als assistent. Ze genieten van je warme aandacht.

varken

Werk & Geld: Dit jaar ben je leergierig en volgt allerlei workshops. Ben je zelf geen leidinggevende, dan raak je bij vlagen gefrustreerd omdat je het zelf anders zou aanpakken. Gelukkig ben je vindingrijk en bruis je van ideeën zodat je chef of baas iedere keer onder de indruk is. Waardoor je met een omweg toch een vinger in de pap krijgt! Ook op netwerkborrels scoor jij met je charmante aard punten voor je bedrijf. Houd in april en oktober de interne vacatures in de gaten.

Sociaal: Dat je goed kunt luisteren waardeert menige vriend aan jou, je leeft volop mee. Als mensen-mens ben je nu nog meer in trek dan anders. Een goede vriend(in) vraagt je vaak om advies en hoewel je het met alle plezier geeft, maak je ook duidelijk dat de ander uiteindelijk zelf de problemen moet oplossen. De kans is groot dat familie en vrienden dit jaar een verrassingsfeestje voor je organiseren. De actrice in jou kan à lá Miss Piggy heel goed doen of ze vreselijk verrast is.

Gezondheid: Ontspannen doe jij het liefst lui onderuit op de bank met iets lekkers in je hand. Maar word je dit jaar uitgenodigd voor sportieve evenementen, zeg dan geen ‘nee’. De saamhorigheid die vast zit aan samen presteren – en daarna de kroeg in voor hapjes en drankjes – motiveert je giga. Toewerken naar een color-run of zelfs een marathon kan jou extra energie opleveren. Net als kwalitatief goede voeding, dus weg met die magnetronmaaltijden.

Tags: , , , , , , ,

No comments yet.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.