Je kunt jezelf helen!

Regelmatig zie ik busjes van de apotheek rijden, die je medicijnen tegenwoordig zelfs – hoe handig – aan huis brengen. Op de apotheek in mijn wijk staat: ‘Uw gezondheid is onze zaak’. Voor de pharmaceutische bedrijven is dat uiteraard waarheid. Zij verdienen veel geld aan onze ‘ziektes’. Maar je gezondheid is natuurlijk gewoon helemaal je eigen zaak, al willen de meeste mensen er geen verantwoordelijkheid voor dragen. Als je je gaat verdiepen in wie je werkelijk bent, en de ayurveda, dan weet je dat je die ‘medicijnen’ je eerder van de regen in de drup helpen. De bijwerkingen zijn niet mis en er wordt vooral gedaan aan symptoombestrijding. Waar de ziekte echt vandaan komt, wat je zou moeten veranderen in je leven om gezond te zijn en te blijven, dat wordt totaal buiten beschouwing gelaten.
Ben je er niet van overtuigd dat je jezelf kunt genezen? Dit boek ‘Meer brein minder medicijn’, door dr Lissa Rankin zal je aan het denken zetten.

meer brein minder medicijn

Auteur is dus Dr. Lissa Rankin, inderdaad een dokter. Zij was aanvankelijk ook een scepticus, tot ze zelf ziek werd en besloot te onderzoeken waarom sommige patiënten wonderbaarlijke genezingen ervaren van schijnbaar ongeneeslijke ziektes, terwijl anderen ziek blijven – zelfs als ze de beste medische zorg te ontvangen. In ‘Meer brein, minder medicijn’ komt Rankin met wetenschappelijk bewijs dat de geest het lichaam kan genezen aan de hand van veel voorbeelden en feiten. Ze geeft een zes-stappenplan waarmee je zelf het natuurlijke, zelfherstellende mechanisme van het lichaam kunt optimaliseren. Het boek kost 19,95 en is o.a. hier te koop.

Hier nog een TED Talk van Lissa over haar ervaringen. Het duurt maar 18 minuten, neem er even de tijd voor!

Tags: , , , , , , , ,

No comments yet.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.