Satsang met Isaac Shapiro in Muiderkerk

Wie vandaag – en de komende veertien dagen tot en met 8 mei – zin heeft in wat stilte in goed gezelschap, komt naar de Amsterdamse Muiderkerk. Daar is namelijk ‘goeroe’ Isaac Shapiro weer neergestreken voor het geven van Satsang – bijeenkomsten in waarheid. Isaac en zijn levenspartner Meike geven deze satsang over de hele wereld: bijvoorbeeld in hun thuisland Australie, Zuid Afrika, Duitsland en de USA. Waar het om gaat is connectie. Het weten dat je niet je ego of je lichaam bent. Maar dat je ‘datgene’ bent dat dit waarneemt. De bijeenkomsten hebben een heel toegankelijk karakter, iedereen wordt uitgenodigd om de verbinding met zichzelf, en daardoor de verbinding met anderen dieper te voelen. Waardoor je ‘problemen’ in een heel ander licht kunt zien.

Isaac & Meike

Tijdens de meetings, maandag tot en met woensdag en op vrijdag van 19:30 tot 21:30 uur, donderdag van 20:30 tot 22:30 uur en op zaterdag en zondag van 14:00 tot 21:00 uur, mogen allerlei (levens)vragen gesteld worden. Je kunt bij Isaac en Meike op het podium komen zitten om dieper contact met hen te maken. En zit heerlijk in een ‘bad’ met veel stilte en gelijkgstemden. Een weldadig gevoel dat uitnodigt om nog dieper in jezelf te duiken. En te weten waar het leven echt om gaat. Misschien gaat het wel nergens over? Op 29 april en 6 mei houdt Meike bovendien van 16:00 tot 18:00 uur een tweetal speciale meetings voor vrouwen, en nieuw zijn de twee meetings met Meike voor mannen, op 28 april en 5 mei, ook van 16:00 tot 18:00 uur. Kosten? Donatie voor het bijwonen van een avondmeeting is 15 euro, wil je in het weekend een hele dag blijven, dan is de suggestie om 50 euro te doneren.

Heb je de smaak van stilte daarna goed te pakken, dan kun je ook nog inschrijven voor de Silent Retreat die Isaac en Meike geven op Centrum Venwoude. Je kunt een of twee weken in stilte met jezelf zijn en dagelijks drie maal (in het weekend twee maal) genieten van satsang in de prachtige omgeving van het sfeervolle spirituele centrum dat gelegen is in Lage Vuursche. Voor meer info kijk je HIER.

Veel plezier & genot!
Namaste!

Tags: , , , , , , , ,

No comments yet.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.