New Years Day 2014: enjoy!

Het jaar 2013 was een zeer bewogen jaar voor veel mensen, zo ook voor mij. Zonder gezondheid ben je nergens, dus hierbij wens ik alle Soulwoman-bezoekers vooral dat toe: gezondheid. Wees je er in het nieuwe jaar extra van bewust dat je lichaam je instrument is om het leven hier & nu te ervaren en dat je zelf veel kunt doen om gezond te zijn en te blijven. Ook in 2014 doe ik weer mijn best om zoveel mogelijk leuke, interessante en praktisch toepasbare informatie op dit gebied – en voer voor de ziel – te posten. Ik wens jullie allemaal een fijn uiteinde en een mooi begin met vrienden, familie en geliefden. En neem Lenny’s advies aan en Let love Rule! Want van elkaar houden, dat is waarvoor we hier zijn.

Tags: , , , , , , , ,

No comments yet.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.