Chocolade Mousse Recept: gezonde versie

Sinds ik rauwe cacao heb leren kennen en waarderen, gebruik ik het zowel als korrels door de musli als in poedervorm. Voor de laatste vond ik onlangs een supergoede toepassing, je kunt er namelijk een heerlijke en zeer gezonde chocolademousse van maken. Hier het recept voor 2 personen:

Choc-mousse

Ingrediënten:

Een kleine, rijpe banaan
Een dikke, rijpe avocado
Zes – acht grote dadels
Vier-vijf eetlepels rauwe chocoladepoeder

Bereiding:

Doe alle ingrediënten in een keukenmachientje, laat het een minuutje op volle toeren hakken/blenden/mengen en voila: je hebt een heerlijke doch gezonde chocomousse. Mocht hij niet zoet genoeg voor je zijn, dan kun je hem nog met wat Stevia-druppels nazoeten. Je versiert hem met kokosnootschaafsel, of wat gehakte nootjes.
De chocolade korrels en het poeder zijn hier te koop.

Tags: , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.