Wat Angelina Jolie niet wist over kanker…

Net als veel vrouwen reageerde ik tamelijk geschokt op het nieuws dat topactrice Angelina Jolie dit jaar haar beide borsten heeft laten amputeren om kanker voor te zijn. Zij is drager van het gen dat borstkanker veroorzaakt en heeft daarom besloten tot deze drastische actie. Wetenschapper, onderzoeker en gezondheidscoach Ard Pisa zegt nu dat het allang wetenschappelijk bewezen dat kanker NIET genetisch bepaald is. “Mensen krijgen geen kanker door een erfelijke afwijking in hun DNA!”, laat Pisa weten.

Pisa is auteur van het boek ‘Wat Angelina niet wist over kanker maar wel had moeten weten’. Als kanker erfelijk zou zijn dan zouden alle mensen die drager van het kanker-gen zijn, kanker moeten krijgen in hun leven. Onderzoek toont aan dat het merendeel geen kanker heeft gekregen in hun leven, terwijl ze wel gen-drager voor kanker waren. Pisa legt uit: “er is dus een mechanisme aanwezig in het lichaam dat ervoor kan zorgen dat mensen die het kanker-gen dragen toch geen kanker ontwikkelen in hun leven. Miljoenen vrouwen wereldwijd dragen het gen en krijgen nooit (borst)kanker omdat ze een gezonde anti-kanker levensstijl leiden , maar dat wordt ons niet verteld”.

Het boek van Pisa geeft helder weer dat er maar één ding van generatie op generatie wordt doorgegeven: onze leefpatronen. Niet alleen Pisa, maar ook vele wetenschappers en artsen over de hele wereld hebben aangetoond dat kanker en erfelijkheid een mythe is. Gezondheidsonderzoeker Pisa  vertelt dat de kankerindustrie een commerciële miljardenbusiness  is geworden met omvangrijke belangen. “Het draait allemaal om geld en macht. Het mediacircus rondom de borsten van Angelina Jolie is een uitgekiend plan om mensen te laten geloven dat erfelijkheid een belangrijke veroorzaker van kanker is”.

Op de achtergrond van de borstamputatie van Jolie speelde volgens Pisa een groot belangenspel over de patentaanvraag voor het kanker-gen dat Jolie bij zich draagt. Een commercieel bedrijf met een goedgekeurde patentaanvraag van het kanker-gen zou de komende decennia veel geld kunnen verdienen omdat door het patent de toegang voor andere spelers wordt ontzegd. Zo legt Pisa uit dat door de publiciteit van Jolies borsten, mensen over de hele wereld in de rij staan voor de (gepatenteerde) test om te laten onderzoeken of ze drager zijn van het kanker-gen. Pisa zegt: “Hoe bizar …[lees meer via deze link].

Bron: Earth Matters

No comments yet.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.