‘Nooit meer geldzorgen’: lezing door Geert Kimpen

Zondag 1 september 2013 om 14:00 uur, Levenskunstbeurs in Doorn: de nieuwe inspirerende lezing van auteur Geert Kimpen heet ‘Nooit meer geldzorgen’. Heb je er ook genoeg van? Van dat nachtenlang wakker liggen over hoe het nu verder moet? Alles geprobeerd hebben, en het gevoel te krijgen dat niets lukt? Tobben over hoe je al je rekeningen moet betalen? En iedere dag weer opnieuw al die rampspoed op het journaal, over de crisis, ontslagen, bezuinigingen, faillisementen, sombere toekomstscenarios… In ‘Nooit meer geldzorgen’ hoor je een ander geluid.
In een tijd waarin onze leiders het niet meer weten, en miljarden stoppen in banken en niet in mensen, zullen we ons eigen leiderschap moeten opnemen. We zullen het zelf moeten doen. Met elkaar. De schouders eronder. Laat je inspireren door Geert Kimpen en laat je niet verslaan door deze tijd. Om nieuwe mogelijkheden te zien, nieuwe ideeën, met elkaar een nieuwe economie te ontwikkelen. Want zijn we dat niet verplicht aan onze kinderen? Word je eigen Prins, net als De Prins van Filettino, in Geert Kimpen’s gelijknamige nieuwste roman. Stoutmoedig kiezen voor een radicaal andere koers.
Geert Kimpen (1965) debuteerde in 2006 zeer succesvol met De Kabbalist, waarmee hij direct ook internationaal succes oogstte. Daarna volgden De geheime Newton en Rachel, of het mysterie van de liefde, alsmede twee non-fictie titels. De Prins van Filettino is Kimpens nieuwe roman. Geert Kimpen gaf inmiddels honderden lezingen en zal ook rond dit boek met een nieuwe lezing , Nooit meer geldzorgen, toeren. Adres voor 1 september is: Landgoed Beukenrode, Beukenrodelaan 2, Doorn Reserveren en meer informatie vind je hier.

Tags: , , , , , , , , ,

No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.