Gaaf Groen: nieuwe beurs in Alkmaar

Op 8 september a.s. wordt voor de eerste keer de beurs Gaaf Groen georganiseerd. Het is een eigentijdse en sprankelende beurs voor bezoekers met interesse in biologische, ecologische en authentieke producten en diensten. Het motto is ‘inspirerende duurzaamheid voor binnen en buiten’. Op dit moment telt de exposantenlijst al meer dan honderd bedrijven die informatie en producten aanbieden die te maken hebben met biologisch tuinieren, duurzaam leven en natuurlijke producten, zoals: kruidenmiddelen, biologische plantenvoeding, biologische diervoeders, nestkasten uit keramiek, wilgenvlechten, wilde bloemzaken, natuurzeep, wol en wolproducten, composteren, permacultuur, biologisch geteelde planten en kruiden, ledlampen, zonnepanelen, waka waka lampen, flexibele plantentassen, kleding en andere artikelen van bamboe en jute, boeken en spellen. Ook kan er van alles en nog wat worden geproefd.

Dit is maar een greep uit het enorm brede programma van de beurs. Door Gaaf Groen zal iedere bezoeker in staat zijn om een aantal veranderingen in het leven door te voeren zodat wij met z´n allen een mooiere wereld vorm kunnen geven.

Gaaf Groenvindt plaats op zondag 8 september 2013 in en rond het Sportpaleis in Alkmaar en is geopend van 10:30 tot 18:00 uur.

De entreeprijs van de beurs bedraagt slechts € 7,50. Via de exposanten kunnen kortingsbonnen met een waarde van € 2,50 worden verkregen. Parkeren op het evenemententerrein is gratis.

(Bron: earth matters)

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.