Wat je ogen zeggen…. iriscopie

Dit weekend was er weer een spirituele beurs van het tijdschrift Paraview. Ik liet er een iriscopie maken bij Riet Bomhof en vond het zeer accuraat. Het was een bevestiging van waarmee ik al bezig ben: wegblijven van suiker, vlees en tarweproducten en minder ‘open’ staan voor allerlei invloeden van buitenaf. Bij de iriscopie krijgt een iriscopist via de iris informatie over de lichamelijke en geestelijke balans van een mens. Verkleuringen, vlekjes en de manier waarop de lijnen lopen geven weer waar je gevoeligheden liggen waardoor je er in je levensstijl en eetpatroon rekening mee kunt houden.

Er wordt een vergrote foto gemaakt van je de irissen van beide ogen en gekeken naar de basiskleur, verkleuringen, veranderingen, lijnen en vlekken. De plaats waar ze zitten op de iris correspondeert met een gebied op je lichaam, net als in de voetreflexologie. Na analyse kan worden bepaald, wat de mogelijke oorzaak is van een probleem, aandoening of ziekte. Er wordt een persoonlijk advies “op maat” gegeven. Middels acupunctuur en voedings advies kan vervolgens behandeld worden.

Je kunt een iriscopie laten doen ter preventie, maar ook als je al klachten hebt zoals met de spijsvertering, keel- neus – oog klachten, hormonale klachten  eczeem, allergie, hoofdpijn, vermoeidheid en emotionele problemen.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.