Groene booster

Sap van jonge gerstebladeren: het is een behoorlijk hot topic momenteel bij mensen die graag gezond willen leven. Daarom probeerde ik onlangs Green Magma: gerstebladersap in poedervorm. Ik deed steeds een stick door mijn groenteshakes om ze nog gezonder te maken. Of ik dronk het vermengd met water voorafgaand aan een maaltijd.

Omdat ik al heel gezond leef, weet ik niet of het verschil maakt om dit te drinken. Maar ik kan me wel voorstellen dat ik dit product handig zou vinden op dagen dat ik onderweg ben en weinig gelegenheid heb om aan (voldoende) groenten te komen. Vraag je in een restaurant om een extra bakje patat dan komt dat als vanzelfsprekend voorbij, maar bij de vraag om een extra bakje groenten wordt er veelal toch raar gekeken.

Green Magma is in ieder geval het tot poeder verwerkte sap van biologisch geteelde groene gerstebladeren. Het is naar verluid goed om het afweersysteem te activeren en goed voor een verantwoord cholesterolgehalte. Daarbij heeft het een reinigende invloed op het hele lichaam. Het ondersteunt de lever, helpt de spijsvertering, versterkt de darmflora en bevordert de darmfunctie. Het zorgt voor een frisse adem en is goed voor de huid.

Behalve het bovenstaande, kun je Green Magma om drie redenen gebruiken:
1. Bij afslanken waarbij je verzekerd bent van de nodige vitamine- en mineralenintake.
2. Bij sporten omdat het een positieve invloed blijkt te hebben op het zuurstoftransport door de rode bloedcellen. De basische stoffen zorgen boviendien voor ontzuring en soepele spieren.
3. Bij herstel en ouder worden zodat je voldoende vitaminen en mineralen binnen krijgt als je onvolwaardig eet.

Je koopt Green Magma bijvoorbeeld hier en voor 136 tabletten betaal je 14,95. Het is er dus ook in poedervorm, 30 sticks van 3 gram kosten 23,95.

Tags: , , , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.