Zeitgeist, the movie

(Scroll down for English) Het jaar is bij mij goed begonnen met ‘wakker’ schrikken door de documentairereeks Zeitgeist. De eerste film is al uit 2007, maar sloeg in als een bom. Maker van de films is Peter Joseph, een onafhankelijke Amerikaanse filmmaker, die enkele op complottheorieën gebaseerde ideeën bij ons neerlegt, over met name het Christendom, de aanslagen op 11 september 2001, de rol van de Amerikaanse centrale bank (Fed), en het tenietdoen van burgerrechten en vrijheden van de bevolking. Ik raad iedereen aan om alle drie delen te bekijken. Het begint met alleen audio, dus niet schrikken, blijf kijken. De waarheid ligt wellicht ergens in het midden, maar toch…

Part one:

The new year has begun with a wake-up call for me. I watched this documentary Zeitgeist in three parts. This first one was already lauched in 2007 but it hit my buttons alright. It was made by Peter Joseph, an independant American filmmaker and poses some on conspiracytheory based ideas about Christianity, the september 11th bombings and the diminishing of civil rights. I recommend to watch all three parts. It starts with just audio, so don’t let that scare you off, keep watching. The truth may be somewhere in the middle, but anyway…

Part 2:

Part 3:

No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.