Sfeervolle kunst

In Seminarhotel Jonathan in het Zuid Duitse plaatsje Hart (Chieming, aan de Chiemsee) worden continue beelden van Bellarte geexposeerd. Ik ben er aardig fan van, want heb al twee van die prachtige, handgemaakte werken aangeschaft. Een warm gevoel, iedere keer als ik ernaar kijk.

Deze Zwitserse galerie werkt met verschillende kunstenaars en mijn beelden werden gemaakt door de 42 jarige Indonesische Wayan Wina die al de nodige faam en naam maakte door te leveren aan de Indonesische premier. Het beeld hierboven heet: lovers. Dit hieronder: de sufi.

Check de Bellarte site voor meer info en/of bestellingen. Ze kosten vanaf ongeveer 200 euro en die van mij zijn gemaakt van massief Suarhout.

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.