Patty Harpenau in hemelse sferen

Een van de Nederlandse schrijfsters die ik het meest bewonder is Patty Harpenau. Zij weet van spirituele onderwerpen heerlijke hapklare brokken te maken en ik heb de meeste van haar boeken letterlijk verslonden. Haar nieuwste cadeautje is The Angel Codes, inderdaad over engelen. Hier is wat Patty zelf in een van haar columns zegt over het ontstaan van het boek:

“Ja, ik ben oprecht gaan houden van de Engelen. Het bewijs van hun bestaansrecht ligt op mijn bureau. Geen geneuzel boeken met zweverige tierelantijnen maar stevig lectuur van de wijste der Aarden. En ik dank mijn moeder dat ik dankzij haar onverdroten wilskracht Latijn, hebreeuws en Grieks kan lezen anders was ik verloren geweest. Overdag studeer ik, probeer ik te begrijpen wat ik in de nacht schrijf. Tot mijn grote verwondering vind ik in de oudste boeken van de wereld de waarheid van mijn woorden terug. Dat is belangrijk voor mij want er zijn teveel boeken met wollige en zweverige verhalen. Dus wil ik weten dat het authentiek is wat ik schrijf.

In de stilte van de nacht luister en schrijf ik. Onder mijn handen wil een nieuw boek geboren worden. Woord voor woord, zin na zin, waarin ik een magische reis maak. Zo mogen schrijven is verwonderlijk en adembenemend. Ik kan het je niet goed uitleggen anders dan dat het voelt alsof het verhaal al bestaat en ik de woorden tot leven mag laten komen.”

Felicitaties aan Patty, ik ga het snel lezen. En dat het maar een bestseller mag worden, het is al hard op weg! Het boek is hier – in luxe geschenkverpakking en met prachtige engelenkaarten –  te koop.

Tags: , , , , , , ,

No comments yet.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.