Een kleurrijk weekend

Ik ontmoette de Vlaamse Patricia tijdens de Trainer-workshop van Patty Harpenau en kreeg meteen een heel warm gevoel bij deze open, creatieve vrouw. In haar agenda staat iets leuks, dat ik graag met jullie deel. Wie weet heb je zin om te gaan?

Dans je kleur, kleur je dans

‘In een vertrouwde omgeving kies je er voor om je vrouwzijn te omarmen. Al spelenderwijs bewegen we ons in de wereld van klank, dans en kleur. Laat jouw persoonlijke kleur-klank je mengpaneel zijn voor je zielsschilderij, dans jouw zielepad, open je voor een nieuwe dimensie!

Beweeg je lichaam op jouw natuurlijk ritme en voel welke kleur bij je opkomt, neem deze kleur helemaal met je mee in jouw persoonlijk kunstwerk. Een vrouwenweekend, op een prachtige inspirerende locatie midden in de natuur waarin zowel meditatie, dans, klank- en kleurbeleving centraal staan. Dans en schilder je zielepad! Een afwisselend programma, geen voorkennis vereist.’

Vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 juni

Begeleiding: Patricia Queritet – docent meditatief schilderen

Ina Knoops – docent klank en dans

Locatie: Kasteel De Schans, Kasteelstraat 18, 3680 Opoeteren, Belgie

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.