In de juiste stemming

De afgelopen weken, maanden heb ik geexperimenteerd met het gebruik van een ’tuningfork’ oftewel een stemvork. Op mezelf. Volgens zijn Duitse makers, een hydroloog en een natuurgeneeskundige, werkt hij op het water in je lichaam waaruit wij mensen voor ongeveer 60-66% bestaan. Die informatie deed me denken aan de proef van de Japanse wetenschapper Dr. Masaru Emoto die aantoonde dat waterkristallen de meest prachtige vormen aannemen als je ze blootstelt aan de energie achter verschillende woorden, zoals ‘liefde’ en bijvoorbeeld aan klassieke muziek. Het filmpje hierover zie je onderaan.

Deze Vital4life Balance stemvork, die de Schumann resonantie weergeeft, kan er – naar verluidt – voor zorgen dat je levensenergie- en kracht versterkt wordt . Je kunt er pijnpunten mee in balans brengen en het schijnt ook dat het werkt op hormonen, met name op het knuffel-, cq feelgood-hormoon oxytocine.

Onder het motto baat het niet, dan schaadt het ook niet zette ik de stemvork dus geregeld op allerlei punten in mijn lijf. Het derde oog, mijn hart, de angstpunten onder de sleutelbeenderen en op mijn onlangs gekneusde enkel bijvoorbeeld. Je weet natuurlijk nooit of het de stemvork is die verantwoordelijk is voor mijn goede stemming – het zal een combinatie van factoren zijn – maar het doet wel iets met me. Tijdens het gebruik gaat er een trilling door je heen die sowieso heel prettig aanvoelt en die ook nog blijft doorwerken. Mijn hart staat heel erg open, ik voel me relaxt en zit lekker in mijn vel. Bij gebruik op mijn pijnlijke enkel, voelde ik de pijn vrijwel meteen afnemen –  zij het tijdelijk – en dan gebruikte ik ‘m een paar uur later weer.


Ik vitaliseer er ook mijn water mee en geef mijn katten er een oppepper mee als ze ergens van geschrokken zijn of iets dergelijks. Meestal zitten ze heel erg stil als ik de stemvork op ze zet, dus volgens mij vinden ze het lekker. 😀

Wil je de Vitalife Balance stemvork aanschaffen, dan kun je ‘m bestellen via kees@business4life.nu Normaal kost hij 139 euro inclusief btw. Zeg je erbij dat je de informatie over de stemvork via Soulwoman.org hebt gekregen, dan krijg je 25% korting en kost hij dus 104,25 euro inclusief btw.

Hier het filmpje van Dr. Emoto over waterkristallen:

Tags: , , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.