Tip: Volatile massage-olie

In mijn sport- en ontspanningsmassagestudiootje werk ik graag met de producten van Volatile. De olie is 100% natuurlijk en op basis van jojoba- en amandelolie. Deze massage-oliën voelen zijdeachtig aan, smeren gemakkelijk uit en voelen niet koud aan op de huid.

Het merk heeft een aantal kant-en-klare massage-oliën, bijvoorbeeld speciaal voor sporters: Overbelaste Spieren (met citroen, cypres, jeneverbes en lavendel), Relax (ceder, laurier, rozemarijn en sandelhout), Warming-up (pepermunt en rozemarijn), Pain Free (citroen, geranium, kaneelblad, rozemarijn en tea tree), Anti Stress (bergamot en lavendel) en Winning Mood (laurier en rozemarijn). En voor de ontspanningsmassages is mijn favoriet Zonnewarmte met mandarijn. Mmm… om bij weg te dromen…

Wil je langskomen voor een massage, bel dan voor een afspraak: 072-5207088.

 

No comments yet.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.