Je innerlijk spreekt

Kaartjes trekken, de Tarot leggen, de I Tjing raadplegen: ik gebruik al jaren diverse orakels op momenten dat ik mijn eigen innerlijke stem even via iets anders moet ‘horen’. In de kaarten ‘lees’ je namelijk altijd alleen wat op dat moment voor jou bestemd is. Vaak is het zo raak dat het me letterlijk in het hart raakt. Toeval bestaat niet en dus is er ook niet zoiets als het trekken van een ‘verkeerde’ kaart.

Een mooie site waarop je gratis diverse – overigens prachtige – kaartjes kunt trekken vind je hier. De Godinnen spreken tegen je via orakelkaarten, het Sjamaans Spiegelorakel laat je zien wat je misschien liever (nog) niet wilt zien, het Medicijnwiel, Chakra-kaarten, het Dieren- en Elfenorakel, Medicijnkaarten en Moeder Aarde kaarten… Ik laat ze allemaal tot mij spreken zodat dingen die zich in het diepst van mijn ziel verborgen houden, zich in mijn bewustzijn kunnen openbaren. Ook de I Tjing en de Runen kun je raadplegen, via deze link.

Veel plezier! 🙂

Tags: , , , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.