Interessante lezingen

Woon je in de buurt van Alkmaar en Bergen? Kijk dan eens in de agenda van De Hartcirkel. Initiatiefneemster Ilona Borst zorgt een aantal keer per maand voor interessante lezingen en sprekers voor inspiratie en bemoediging. En vaak worden de bijeenkomsten op passende en poetische wijze ingeleid door lofdichter Bo Baden.

Via De Hartcirkel bezocht ik al eens een bijeenkomst met Jeff Foster en ga ik binnenkort naar een lezing van Henne Arnold Verschuuren over ‘de Maskermakers’. Die laatste gaat over de maskers die we allemaal wel eens opzetten als we ons ‘onveilig’ voelen. Ik zie ernaar uit. De agenda en meer info vind je HIER!

Tags: , , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.