Paraview: spirituele beurs

Toen ik de eerste keer naar een spirituele beurs van Paraview ging, was ik een beetje sceptisch. Standjes van mensen die je kaarten leggen, je hand lezen, je een (shiatsu) massage geven, een aurafoto van je maken en die verklaren… hoe ‘echt’ is dat allemaal? Inmiddels vind ik het leuk om de Paraview beurzen eens in de zoveel tijd te bezoeken en een aurafoto te laten maken. Gisteren gingen we ervoor naar De Meent in Alkmaar.

Ik liet deze maken door Massimo Damino die een erg heldere, mooie uitleg gaf. Deze keer ontdekten we ook een stand waar men van polaroid-foto’s over is gegaan op digitale aurafotografie. Het resultaat met allemaal lijnen en vakjes ziet er anders uit dat de ’traditionele’ aurafotografie waarbij je gekleurde wolken rond je hoofd en lichaam heen ziet. Vriendin Nicole liet op beide manieren aurafoto’s maken en de uitleg was ook bij de ‘nieuwe’ manier erg accuraat en klopte met wat er op dit moment in haar leven gaande is.

Ook bij de stands met de helende halfedelstenen breng ik graag tijd door. Deze keer voelde ik me sterk aangetrokken tot een witte steen met grijze ‘aders’: het bleek een Magnesiet te zijn. Deze steen laat de geest en het denkvermogen ontspannen functioneren, bevordert het inzien en het loslaten in de ruimste zinnen van het woord, heeft een reinigende functie, helpt de darmenfunctie te verbeteren. Ik zal de steen later uitgebreider bespreken.

(Dit zijn overigens Opalieten).

De Paraview beurzen worden door het hele land gehouden, voor meer info, mede over plaatsen en data kijk je hier.

Hier een video-impressie:

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.