‘Toen de stilte binnen kwam’ – Gedicht

Hier weer een gedichtje van Bo Baden. Deze Lofdichter uit Schoorl leidt regelmatig de inspirerende bijeenkomsten van De Hartcirkel in. Dit doet hij op zijn eigen ludieke manier, met een mix van stand up comedy en poëzie, van pep-talk en rap-talk, van woeste rollercoaster tot de stilte in het oog van de orkaan. Een mix zoals het leven zelf: Yin en Yang, Jip en Janneke, Jut en Juul, Klip en Klaar, Wis en Waarachtig… Enjoy!

TOEN STILTE BINNENKWAM

Ik hoorde stilte binnenkomen
op een onbewaakt moment

Verroerde me niet
het ademen nauwelijks hoorbaar

De stilte nam plaats
in een stoel tegenover me

En zweeg

Ik wist niet goed wat te zeggen en besloot
me te spiegelen aan haar

Zo zaten we
woordloos gedachteloos

En alles werd gezegd
en alles werd gezegd

Bo Baden

No comments yet.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.