SoulWoman blogster Viola

SoulWoman-blogster Viola Robbemondt was van 1989 tot en met 2004 als redacteur in dienst van Sanoma Uitgevers (voorheen Eska Tijdschriften, en Geillustreerde Pers).

De schrijfster – met een voorliefde voor persoonlijke interviews – werkte jarenlang voor Cosmopolitan en besloot begin 2005 te gaan freelancen. Vanwege een grote interesse in auto’s en mobiliteit richtte ze Carwoman op, een blog over auto’s en mensen uit de autoindustrie. Middels dit weblog Soulwoman komt nu ook haar spirituele kant aan bod.

Op dit weblog wil Viola niet alleen haar eigen interesses delen  – met al dan niet eerder gepubliceerde artikelen – ook anderen M/V zijn welkom om over hun ervaringen met spiritualiteit, gezondheid en psyche te schrijven. Kopij is welkom op: violarobbemondt@gmail.com Hier staat overigens alleen eeuwige roem tegenover en geen financiele vergoeding. Viola houdt zich bovendien het recht voor om een bijdrage niet te plaatsen, of om eindredactie toe te passen op de aan haar geleverde teksten. Wil je hier meer over weten of overleggen over een onderwerp? Mail dan vooral, vragen staat vrij.

In het dagelijks leven schreef en schrijft Viola voor de meest uiteenlopende tijdschriften, kranten en sponsored magazines over de meest uiteenlopende lifestyle-onderwerpen. Een paar bekende namen zijn NRC Handelsblad, RED, Cosmopolitan, Watch Magazine, Autovisie en Mediazine. Ze woont in Alkmaar, houdt van sporten, het strand en de duinen, leest veel en is gek op haar drie katten. En haar auto, natuurlijk.

Enjoy!

Tags: , , , , , ,

No comments yet.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.